Shoewalhallah!

Ik ben totally addicted to shoe’s! Misschien tijd voor een afkick kliniek? Cause I’m dying. Wat een leuke schoenen deze zomer! Ik ben letterlijk in de hemel. En ja ja.. ook ik kon het weer niet laten, ik heb de afgelopen tijd dan ook weer schoenen gekocht ofcourse. Waaronder ook de slip-ons die je overal spot! Aangezien ik zelf snel van schoenen wissel koop ik meestal niet hele dure schoenen tenzij het sneakers zijn. Ik heb voor deze zomer super leuke slangenprint slip-ons gescored bij de H&M! Ik ben er helemaal happpy mee.

Slip-ons zijn deze zomer overigens echt niet te missen in je kast. Ze lopen heerlijk, zijn makkelijk te combineren en heel comfie. And I love comfi! High heels? nee dankje.. doe mij maar een paar stoere boots, sneakers of in dit geval dan slip-ons! Ik heb genoeg high heels maar draag ik ze? Eigenlijk niet.. best zonde eigenlijk maarja, ze staan wel mooi in mijn kamer. Laten we het daar dan ook maar bij houden. Comfi is alles voor mij, ik weet niet hoe jullie lady’s daar over denken, kiezen jullie ook voor de comfi look of gaan jullie liever voor de high heels? Ik heb laatst wel ontzettend gave wedges gescored! Daar ben ik wel helemaal blij mee, ik heb ze al vaker aangehad dan menig andere hak in mijn kast. Maarja, welke schoenen naast de slip-ons zijn deze zomer ook vaak te zien?

De bootschoentjes! Van Sperry’s! Hotter dan hot en een beetje kak, I love it! (And still comfy) All Stars, zoals vorige zomer ook al! Ik spot ze deze zomer ook in verschillende printjes en kleurtjes, ik blijf trouw aan mijn witte! Die zijn echt super makkelijk te combineren en ook makkelijk schoon te maken na een festival. Sandaaltjes, maarja wie kan nou zonder in de zomer? uhh.. ik in ieder geval niet! Ik heb bij een aantal fashion bloggers ook birkenstocks gespot, terug van weg geweest. Ik ben er zelf niet kapot van, maar het is een echte fashionblogger musthave! De birkenstocks zijn wel heel leuk te combineren met een leuke streetstyle outfit. Ik vind ze een beetje lomp, maar ik heb ook hele kleine en smalle voetjes dus zoiets zou mij sowieso al niet staan. En als laatste mogen we de espedrille’s en tom shoes ook niet vergeten, ook die zie ik steeds vaker. Ik kan alleen na dit alles verteld te hebben echt niet wachten om jullie mijn nieuwe aankopen te showen!   foto 1 foto 3 foto 2

 

header blog 6

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s